Най-добрата охранителна система за наблюдение Online

Когато сте сами вкъщи не знаете кой е в непосредствена близост до дома и каква опасност може да ви грози!

Охранителните камери са много видове и имат привидно безкрайни възможности за тази функция. С толкова много различни видове камери за дома и сигурността на разположение е трудно да решите кой от тях има смисъл да приложите в своя дом. Задачата може да се окаже повече от трудна. Информацията в това ръководство ще ви даде познания, които да са ви от полза да поддържате сигурността в помещенията и терените на дома си.

Видове охранителни камери

Най-лесният начин да помислите за сигурност са видовете охранителни камери. Такива се разделят на две групи: вътрешни и външни камери. Въпреки че, всяка от тези групи има различни стилове, тези, разлика ще стане ясна, когато се сравнят функциите помежду им.

И двата вида камери са на разположение като самостоятелни единици с приложения за мониторинг или като част от система за наблюдение на сигурността на дома на база абонамент. С тях може да поръчате и най-добрите услуги от ГРИКОМ Инженеринг за мониторинг и обслужване.

Важни защити:

Датчик за движение

Камерите с детекция на движение могат да изпращат известия, когато биват отбелязвано движение. Тези уведомления предупреждават за подозрителна активност, така може да следите ситуацията.

Полезрение

Зрителното поле се отнася до ширината на площ камерата може да записва, а след това записите да служат за доказателства и опровержения.

Звук

Функцията за звук може да се отнася за камерата при получаването на звук чрез микрофон, звук чрез говорител, или и двете. Камерите с двете роли са интерком.

Резолюция

Резолюцията определя, колко ясен ще бъде образа от камерата. На нея може ясно да се вижда изображение, да се идентифицират лица или предмети.

WiFi

Камера с WiFi може да комуникира с домашната мрежа по безжичен път. Тя може да е по-лесна и удобна за монтаж, но е и по-малко податлива на деактивиране, тъй като не разполага с кабели, които да бъдат отрязани.

Нощно виждане

Разстоянието е от значение за това дали камерата за видеонаблюдение може да записва изображения и дали има голямо влияние върху нейната ефективност, през нощта.

Цена

Цената е фактор при всяко решение за покупка, но от голямо значение е и техническата поддръжка. Такава винаги трябва да се извършва от професионален екип, за да няма бъдещи усложнения с техниката.