Пожароустойчиви врати – не лукс, а безопасност за вашия живот

С особен акцент върху безопасността в частни домове, хотели и обществени пространства, търговски центрове и пр. се явяват пожароустойчиви врати днес. Заблуда са твърдения от сорта, че те са „глезотия“, лукс или прищявка. Истината е, че с тях всеки дом, офис, магазин може да си гарантира спокойствие, както за имота и ценностите в него, така и за човешкото здраве и цялост.

Пожароустоичивите врати са особено подходящи за хотели, жилища, фирми и учебни или обществени институции. Идеалното решение за защита на сграда в пълно съответствие с нормативните актове.

Стоманени противопожарни врати са с неповторим дизайн и в широко разнообразие от модели, което позволява лесно адаптиране с останалия интериор.

С тях може да се обнови и подобри дизайна в съответствие с нарастващите изисквания на клиенти и новите стандарти в строителството.

Благодарение на ГРИКОМ Инженеринг може да разчитате и на пълен инженеринг на системи в сферата на пожарната безопасност, сред които:

Пожарогасителни системи;

Пожароизвестителни системи и въпросните Пожароустойчиви врати.

В резултат на техните високи професионални компетенции, благодарение на резултатите от изпитването на вратите в лабораториите на центъра за изпитване за пожарна и аварийна безопасност може да си гарантирате един по-спокоен и мирен начин на живот.

Основното изискване към вратите е тяхната защитна функция, механична якост и устойчивост на огън. Това е доказано от проведените центрове за тестване.

Всички технически проблеми могат да бъдат анализирани и в резултат клиентите да получат варианти, съобразно възможностите.