Интегрирани системи за сигурност

С хиляди пътуващи всеки ден, в метро, по обществен транспорт, магистрали и второстепенни пътища, дори полицията среща затруднения при осигуряване максимална защита и сигурност.

Няма нищо по-добро от това да се чувствате уверени и подсигурени, където и когато и да сте!

Едно голямо и трудно предизвикателство е да бъдат наблюдавани спирки и автобусни линии, както и системата на обществения транспорт на града.

В силно развитите страни вече има направени инвестиции в няколко подобрения на сигурността, включително нов контролен център за сигурност на операциите, при които могат да се следят камери за видеонаблюдение, радио комуникации, аларми за сигурност, пожароизвестяване и системи за откриване на химически опасни участъци.

Гледането на видео в реално време може да ви помогне да забележите подозрителна активност, както и да позволи да увеличите времето за реакция и да намали престъпленията и други дейности. Камерите за видеонаблюдение също увеличават ефективността на силите за сигурност в областите, които се нуждаят от нея.

Ако Вие сте директор на собствен бизнес или имате частен имот, които искате да бъде подсигурен, както безопасно, така и сигурно, то свържете се днес с експертите по проектиране, изграждане и интеграция на системи за сигурност и безопасност.

Екипите на ГРИКОМ Инженеринг са на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да гарантират безопасността на Вас и вашите имущества!

Comments are closed.