Пожароизвестителни системи

Пожароизвестителните системи, които ГРИКОМ Инженеринг проектира и изпълнява са професионални, цялостни системни решения, който могат да бъдат интегрирани и към други системи, управляващи средата, здравето и безопасността на хората и материалните ценности.

Подходящи за средни, големи и много големи обекти с различно промишлено, търговско и обществено предназначение.

Пожароизвестителните системи напълно отговарят на българските нормативни изисквания и стандарти. Екипът на ГРИКОМ Инженеринг има опит и може да предложи и проектиране и изпълнение на пожароизвестителни системи по NFPA и VdS стандарти.
Компанията предлага конвенционални и адресируеми пожароизвестителни системи с оборудване на ESSER (Германия).

ESSER

ГРИКОМ Инженеринг от дълги години партнира със световния лидер в производството на пожароизвестително оборудване – ESSER, Германия (част от Honeywell).

Благодарение на това партньорство ГРИКОМ Инженеринг може да предложи изпълнение на средни, големи (с хиляди датчици) и сложни (със сложна среда) обекти, като гарантира качествено изпълнение, добри цени, гаранционен и следгаранционен сервиз.

Професионализъм, иновации, както и развитие, изцяло съобразено с тенденциите на пазара и изискванията на клиентите, формират успеха на марката и продуктите ESSER вече повече от четвърт век. ESSER е лидер в пожароизвестителните технологии, като развива и произвежда продукти и решения с цел пълна безопасност на хора и материални ценности.

Повече информация за ESSER, възможностите на пожароизвестителните системи, които проектираме и изграждаме, както и за оборудването, което предлагаме, може да откриете във файловете от секцията за download.