Сигнално-охранителни системи

ГРИКОМ Инженеринг предлага на своите клиенти сигнално-охранителни системи, подходящи за всеки тип бизнес – от складове до обширни офис и бизнес комплекси.

Изискванията за модерни сигнално-охранителни системи за сигурност са толкова разнообразни, колкото и самите обекти изискващи защита. Eфективността при защита, полезността и оперативната надеждност, както и компактността стоят в основата на висококачествените и ефективни системи за сигурност, които ГРИКОМ Инженеринг проектира и изгражда.

Основен партньор на фирмата в областта на сигнално-охранителната техника и системи е един от световните лидери в областта – Honeywell Security, Германия.

Основен елемент в системата и нейното управление са – интегрираните панели за сигурност от серия МВ, които осигуряват надеждна и ефективна защита за различни по тип и големина обекти. Панелите позволяват единно управление на детектори за движение, детектори за взлом през врати, стъкла и прозорци, паник бутони, алармени устройства и дори оптико-димни датчици и контролери за врати.

Панелите за сигурност – МВ42, МВ48, МВ100 и МВ256plus – имат широк диапазон на действие, богата функционалност, модулна структура и гъвкави опции за разширение, осигуряващи сигурност, икономичност и бъдеще на инвестицията.

Гъвкави, мощни, решения според мярката и с възможност за интеграция на други системи за сигурност, Сигнално-охранителните системи с оборудване на Honeywell, изградени от ГРИКОМ Инженеринг са подходящо и качествено решение навсякъде, където има нужда от сигурност и охрана.